Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul olandez Mark Rutte a respins vineri ideea unei armate europene, propusă de preşedintele francez Emmanuel Macron şi susţinută de cancelarul german Angela Merkel, informează site-ul cotidianului Daily Express.

"Ideea unei armate europene merge prea departe pentru Olanda", a afirmat Rutte după o întrunire a Cabinetului de la Haga. "NATO este şi rămâne piatra de temelie a apărării noastre", a completat liderul olandez.

Integral pe MediafaxComentarii

Bine, si Regimul de la Vichy (edita a II-a, revazuta si adaugita, cu Monsieur L'Avorton de Micron avec sa ali-Baba în locul gloriosului Erou dela Verdun, Maresalul Henri Philippe Benoni Omer Joseph Pétain, n.m.) - el ce a zis / fuckut la faza asta - îsi trage Zidul Atlanticului (editia a II-a revazuta si adaugita, n.m.) ocolind Olanda, sau trebuie sa o ocupe înainte de a se apara de Marea Britanie & SUA?! Cu (nemarginit) respect, Paulus

16 noiembrie 2018 23:12

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul OLANDA 14 MARIA 14; O.LA.ND.A. OA-Ordinea, LA-Alb, ND-Dumnezeu. Ordinea albă a Lui Dumnezeu. Albe în Casa Raiului în care stau sunt Crucea, Laudele Duhului Sfînt și ale Părintelui Ceresc de pe structura neagră din plăci de polistiren a tavanului din dormitor scrise cu litere bizantine, numele Sfinților Prooroci Enoh, Elisei și Ilie scrise tot cu litere bizantine în formă de triunghi pe tavanul negru de rigips din bucătărie, numele sfinte de pe ușa neagră, veșmîntul Lui Dumnezeu-Tatăl și cămașa Lui Dumnezeu-Fiul din icoana mare a Sfintei Treimi și celelalte tavane.

16 noiembrie 2018 20:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.