Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul Ion Cristoiu a vorbit în emisiunea „100 de minute” despre vremurile grele prin care a trecut, de-a lungul carierei sale.

„Toată tânăra generație nu va trăi ce am trăit noi. Am avut un mare noroc. Am trăit cele mai tulburi vremuri. Am prins Revoluția. În primul rând, am trăit două regimuri. Am prins bombardamentele NATO, mineriadele. Să vezi căderea unui om ca Ceaușescu. Teroriștii, mineriadele.

Gândiți-vă pe câți i-am cunoscut. Lucrurile s-a așezat în România, din nenorocire pentru presă, în sensul în care sunt alegeri, cade Guvernul, nu se întâmplă nimic. Nu sunt lovituri de stat. Mi s-a făcut dor de o lovitură de stat militară. Asta n-am trăit-o”, a spus Ion Cristoiu.


Comentarii

Kuminecăturile Gemene Ionel Ionelule, băiatule, vine vremuri mai spectaculoase decât ai crezut că ecce posibil.

17 noiembrie 2018 16:40

oprean ioan Spunind ca ii este dor de o lovitura militara de stat, IC spune, de fapt, ca isi doreste asa ceva. Chipurile, detasarea sa (superioara) de cotidian, de contemporan, ii confera o aura atemporala de observator neutru si impartial, chiar daca un asemenea fenomen ar insemna o uriasa tragedie nationala. Orice psihanalist ar spune, pe buna dreptate, ca omul cu pricina este un frustrat, un neadaptat, cu puseuri delirante . O intrebare: stie cineva ce previziune a "maestrului" s-a adeverit, vreodata, de cind el insista sa "previzioneze"societatea ?

17 noiembrie 2018 12:26

Ion Ionescu Maele deontolog si futurolog politic, Ion Cristoiu....invitatul de oanoare doar la Antena 3, Romania TV si TVR-1 la Romania 9....Cum poate un om "sa-si schimbe blana" ? Oare Avocatul Poporului, marale Tzaranist CDR-rist cum si-o fi "schimbat blana" ???....Dar Ciuvica, fost consilier la Tzaranistul CDR-ist Emil Constantinescu cum si-a "schimbat blana'. ???...Raspunsul este clar la totzi: BANUL LE-A "SCHIMBAT BLANA" !!!....

17 noiembrie 2018 6:55

Ai grijă ce-ți dorești Ioane, mergi și plimbă ursul că ruginește lanțul! Zău, ești obosit și obositor.

16 noiembrie 2018 22:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.