Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Actriţa şi modelul Kim Porter, mama a trei dintre copiii rapperului P. Diddy, a fost găsită moartă în locuinţa sa. Potrivit apropiaţilor, artistul este devastat de pierderea fostei sale iubite, care avea 47 de ani, întrucât cei doi erau foarte apropiaţi.

Kim Porter a fost găsită fără suflare în casa sa din cartierul Toluca Lake din Los Angeles. Potrivit TMZ, actriţa se lupta de câteva săptămâni cu o gripă care i-ar fi cauzat o pneumonie. Oficial, cauza morţii rămâne necunoscută deocamdată. Reprezentantul lui P. Diddy a confirmat decesul şi a rugat presa şi fanii să fie înţelegători în aceste clipe dificile. „Diddy este devastat şi şocat, erau prieteni foarte apropiaţi, deşi relaţia lor se terminase, formau în continuare o familie“, a declarat un apropiat al cântăreţului pentru revista People.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.