Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Gestul obscen făcut de Florin Iordache, în Parlament, la adresa Opoziţiei, arată natura derbedeică, puşlamalică a conducerii PSD, a spus la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu. „Acest ins nu a făcut decât să exhibe natura reală de ţopârlani şi derbei a conducerii acestui partid”, a adăugat jurnalistul.

Vicepreședintele PSD Florin Iordache a arătat semne obscene cu ambele mâini, la adresa Opoziţiei, la capătul unui discurs despre independența țării şi independenţa justiţiei, în care a susținut că PSD și ALDE vor merge mai departe cu modificările legislative din sfera justiţiei.

Integral pe Digi24Comentarii

Ionut CTP mai are nevoie din cand in cand de apa de gura, ca a facut sarmanul bataturi la limba de atata lins cururi rezistente. Saracul de el, rau a ajuns la batranete!

16 noiembrie 2018 12:37

Vasile Mircescu Din postarile anterioare intzeleg ca Iordache, aceasta somitate in materie de drept cu altzi reprezentantzi de frunte ai Partidului de Maimutze PSD-ist:Nicolicea,Serban Nicolae, si Madama Cataniciu de la ALDE, marii reformatori ai justitziei romane....sa nu-l uitam si pe Marele profesor in Drept pe care-l scuipa studentzii in Iasi, Mister Tudorel Toader....Ei nici n-ar fi de vina ca Europa ne-a plasat in coada ei si ne trage de urechi in vazul lumii....ca suntem ciumatzii Europei datorita "vizionarului" conducator al PSD-ismului, Dragnea ce-a subordonat o tzara sa scape de puscarie...sau s-o faca acasa in vila lui cu Irinuca in poale si cu un pahar de wishkey in fatza....

16 noiembrie 2018 12:10

ALZHEIMER CTP-istul scuipa cate-un text toxic, imediat dupa ce-si incaseaza argintii blestemati, precum Iuda ! Omule, ziaristule, sau ce zici ca esti, arata putina demnitate si decenta, caci, nu convingi pe nimeni.

16 noiembrie 2018 11:02

CTPulea, borâtura securistoidă care face pe moralistul! Băi pulică, spală-te pe dinți inainte de a vorbi despre Iordache! Nu pentru că Iordache ar fi mai mult decât un biet om normal, ci pentru că ești tu un morman de gunoaie.

16 noiembrie 2018 10:38

Ion CTP 'ul ,nici nu merita bagat in seama!

16 noiembrie 2018 2:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.