Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Circulă o poveste. Un român din Anglia, un artist în programele de gestiune bancară, a primit de la firma sa o excursie de şapte zile în Dubai, cu şase nopți de cazare în Burj al Arab Jumeirah, hotelul de şapte stele, o vreme, Perla Golfului Persic. Omul și-a luat nevasta și copilul și a plecat în excursia vieții sale, pe care o visa de cîțiva ani. În Burj al Arab, hotelul cu heliportul ca o tavă pe umărul unei prințese, aterizau, pe rînd, elicopterele nababilor din toată lumea. Iar în larg, bărcile lor lăsau cozi albe de păun pe albastrul mării încremenite. Privea golful pe fereastră și se minuna de ce vede.

Integral pe CotidianulComentarii

Cornel Nistorescu, securistul bolshevic? Nu, merci!

18 noiembrie 2018 10:01

Anca-Simona Sa vedeti voi cat de fals canta directorul ziarului Cotidianul. Mos Ratiu se intoarce in mormant cand vede pe mana cui a incaput acest ziar. Dar sa va spun ce n-am putut sa spun pe Cotidianul, caci sunt cenzurat . Il cunosc pe C. Nistorescu din timpul studentiei. El era "batranul" anului. Venise la Facultatea de Filologie de la UBB dupa ce facuse si armata. Vedeti CV. Pe vremea aia se facea armata dupa terminarea facultatii, dar el n-a reusit la facultate si s-a dus la armata. La un moment dat toti colgii (adica colegele caci ele erau 95%) au inceput sa-l evite. Aflase toata lumea ca era racolat ca turnator la securitate. De fapt acolo facuse armata si acum isi "folosea experienta" acumulata. Acest turnator al securitatii comuniste da in ardelenii lui. Nu ti-e rusine Nistorescule? Si de fapt cum da? Miseleste! Inventeaza tot felul de tampenii dupa clasica metoda securista. Spune orice ca ceva ramane.Jegule, sa nu te mai vad prin Cluj.

17 noiembrie 2018 20:05

Catalin Astiacu ochii albastri nu mai ies de-adevaratelea la pensie??? Ca din '89 pana azi, tot ei ii pun marionetele agenturilor in functii mari in Romania.... Cand devenim Stat de drept, cu adevarat???

16 noiembrie 2018 14:12

Ce poți să mai spui despre Cioloș?! Poate treaba aia cu tras apa după ce faci pipi! Prietenii știu de ce ...

16 noiembrie 2018 10:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.