Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisarul european pentru politică regională Corina Creţu a vorbit despre rezoluţia din PE şi raportul MCV, spunând că România trebuie să înveţe din aceste lecţii.

„În primul rând PE a adoptat această rezoluţie privind statul de drept în România şi în aceeaşi zi a venit şi raportul MCV din partea CE. Eu cred că România trebuie să înveţe din aceste lecţii. Nu cred că cineva ăşi doreşte răul României. Reuşita fiecărei ţări e reuşita europei în general. Pe de altă parte, s-a politzat foarte mult, s-a creat impresia că singura preocupare e pentru justiţie. Eu nu sunt comisar pe justiţie.

Dl Timmermans a făcut o conferinţă de presă a spus că evoluţiile pozitive din 2017 sunt puse sub semnul întrebării şi că au fost adăugat încă 8 recomandări, faţă de 2017. Aş vrea ca partidele politce din România să privească cu înţelepciune şi să pună în cheie complotistă faptul că cineva ne vrea răul. Eu cred că trebuie să înţelegem că viitorul copiilor noştri depinde ceea ce facem în viaţa de zi cu zi", a afirmat Corina Creţu, la un post de televiziune.


Comentarii

Cristian Homobuci Dragi mi-s mie oile, oile și doamnile

14 noiembrie 2018 23:33

Corina Creatza (euro-CIUMA ROSIE, n.m.): asa cum eu am învatat dela borâtura de Collin Powell lectia sugerii poollii transatlantice, ei bine, tot asa si Dvs. trebuie sa învatati dela "Commissie" arta sugerii EURO-poollii - e logic, nu?! Cu respect, CC a CE a UE

14 noiembrie 2018 22:47

Creațoo, te-ai poponărit rău! Te privește, dar...

14 noiembrie 2018 22:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.