Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La cel mai cumplit document politic pe seama țării noastre, un veritabil rechizitoriu la adresa României, au pus umărul și cîțiva români. În afara lui Klaus Iohannis, care în ultima vreme, folosește orice apariție pentru a face acuze grosolane la adresa Guvernului și pentru a diminua încrederea în țara pe care o conduce, s-a mai afirmat un grup de ”patrioți”. Rechizitoriul la adresa României a fost susținut și semnat de europarlamentarii români Daniel BUDA, Marian-Jean MARINESCU, Siegfried MUREŞAN, Cristian Dan PREDA, Theodor Dumitru STOLOJAN, Traian UNGUREANU, Adina-Ioana VĂLEAN şi Mihai ŢURCANU, din partea Grupului Popularilor Europeni.

Integral pe CotidianulComentarii

Gicu ACUZE,...... REALE !!!

16 noiembrie 2018 18:57

Ecce Kurrupt Când înbuci cuminecătura, practic asta faci fomistule, de mic copil...

15 noiembrie 2018 14:48

v, cel mai imbecil gaozar dragnist, alias Ecce Kurrupt De mic mi-a placut s-o iau in anus.

15 noiembrie 2018 14:13

@Corina Cretu spune adevarul Spune un cacat, baiatule! Aia de la la UE iti planifica 9,3 miliarde si-ti impune niste conditii de nu te poti atinge de ele! Iar daca te atingi, ai de infruntat o birocratie enorma, controale OLAF si circ pe la DNA. Cum fondurile europene raman necheltuite, devine la moda slagarul "Fie painea cat de rea / Vine altul si ti-o ia"! De ce crezi tu ca Ciolosica a accesat zero fonduri europene intr-un an? Pen'ca baiatul stia bine ce-i place si ce nu-i place Bruxellului. Iar daca pe tine, Romania, te costa mai mult fondurile europene, zice-se gratuite, (in realitate toxice si platite cu varf si indesat pe alte cai, resurse naturale si umane jefuite, indeosebi) nu te orientezi mai degraba spre fonduri din alte surse? Bani exista chiar in exces pe piata internationala. Ei au insa un pret, iar pretul asa-ziselor fonduri europene gratuite este mai mare decat cel al fondurilor arabe, sau chinezesti! Plus ca UE, FMI, BM ne-au distrus economia pentru a face din Romanica o piata de desfacere a produselor second hand. Iar Creatza noastra, sireaca, s-a dedulcit si ea la huzurul de la Bruxelles, dar pozeaza in binefacatoarea fara folos a tarii sale de bastina. Inimioara sa zburda insa pe alte meleaguri.

15 noiembrie 2018 11:24

Ecce Kurrupt Adevărat vă spun vouă, ecce dezastru. Trebuie în sfârșit să ne ridicăm cu toții de pe scăunelele noastre de la masa tăcerii și să punem umărul. Crucea pe care o să atârn eu nu va ajunge singură în vârful dealului.

15 noiembrie 2018 2:37

Corina Crețu spune ADEVĂRUL despre Guvernul Dragnea/Dăncilă! E dezastru! Ieșirea României din UE ar fi o catastrofă naţională şi vom fi cu toţii responsabili pentru viitorul copiilor noştri. Din 9,2 miliarde de euro fonduri europene pentru infrastructură s-au efectuat plăţi pentru doar 1,3 miliarde de euro. Corina Crețu, comisar european pentru Politică Regională, a declarat că România se află într-o situație dezastruoasă. Imaginea pe care o are România, după ce Parlamentul European a votat o rezoluție împotriva Bucureștiului, iar Comisia Europeană a adoptat un MCV dezastruos, cu 20 de puncte critice, nu este deloc una bună.

15 noiembrie 2018 0:19

Că când era porkuroare comunistă, putoarea asta se fucea și se bețivănea cu milițienii de la o secție de pe lânga Gara de Nord. Si dacâ se simțea nesatisfucută, agăța tot milițieni de prin gară. Îi plăcea ei uniforma albastra și pace! Tot d-aia, îi plăcea nudismul la pielea goală la malul albastru al Mării Negre. Tot din pasiune pentru albastrul natural, snopea la arestați și deținuți până îi învinețea cu dungi și pete albastre. In mod curios, după revuluție s-a specializat în mângâieri geriatrice pentru cei din generația lui moș Soros. Pentru âia cu biștari, să ne înțelegem, nu cerșetori de prin Gara de Nord.

15 noiembrie 2018 0:05

Bine, dar din group-ul "popularilor" (si popizdarilor, n.m.) "europeni" fukc parte si MEGA-pushlamale SUPER-penale (de teapa unor Angela Merkel, J.C. Jüncker & al., n.m.) - nu?! Cu respect, Paulus

14 noiembrie 2018 22:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.