Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atacantul echipei FCSB, Harlem Gnohere a primit o suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 3000 lei din partea Comisiei de Disciplină a FRF, după ce a fost eliminat la derbiul cu Dinamo din Liga I, transmite News.ro.

În minutul 52 al meciului disputat duminică, Gnohere a fost eliminat cu roşu direct pentru un fault asupra lui Cooper, la mijlocul terenului.

Integral pe HotnewsComentarii

UNFORGIVEN Cam prea mult, pentru un fault la mijlocul terenului, fără efect si total gratuit, ca o disputa personală din joc cu Cooper, un fel de " between us nigger ", dar nu din partea unui cotonogar recunoscut. Un galben ar fi fost suficient iar eliminarea a influențat probabil rezultatul final. Încă două etape de suspendare este oricum prea mult față de golgeterul unei echipe si poate avea efect asupra desemnarii unui leader de tur de campionat. PS: Aviz amatorilor de asemenea faulturi gratuite !

15 noiembrie 2018 16:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.