Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În urma citirii Raportului despre Justiție în România de către prim-vicepreședintele CE Frans Timmermans, ce credeți, stimați Republicani, că se va întâmpla:

1. Din cele 8 cerințe cu privire la Justiție, pe care Comisia Europeană le transmite imperios României, rezultă, cât se poate de limpede, că așa-numitul „Stat Paralel” este chiar Uniunea Europeană? Care, potrivit senatorului PSD Șerban Nicolae, ne dă o lovitură de stat mai tare decât cea din 10 august?

2. Dacă da, poporul român fiind deci cetățean al Statului Paralel Brucsel, neîndeplinirea acestor solicitări ferme este corect să ducă la sancționarea României?

Integral pe RepublicaComentarii

@14 noiembrie 2018 13:27 Un om care merge "intr-o mare, mare biblioteca" nu poate sa fie atat de imbecil incat sa-si posteze tampeniile de trei ori consecutiv. Chiar asa de tampit poti sa fii incat sa crezi ca noi ti le vom citi de trei ori? Stim si noi ce hram poarta CTP de pe vremea cand colabora la Scanteia ( Adevarul). Totusi, sa stiti ca el nu-i ziarist ci un inginer. L-am cunoscut la IPA Bucuresti. Prin urmare i se pot ierta unele "deviatii" ale primului val al democratiei. Acceptati macar ca acum are dreptate. E greu, nu-i asa? PS De ce nu-l CITEZI pe Coja pana la capat? Iata parerea lui si despre ceilalti de la Adevarul din acea perioada: „Justitiarii” isi doreau sumele prin conturi. Stiau ca are banii. Si….”Cerseau” si ei o buna parte. Legal. Prin firmele lor de publicitate care capusau ziarul Adevarul. El. Ursu. Chiriac.Lelia Munteanu. Dixit! Poate ca-i cunosti si pe ceilalti. Nu ai citit in "marea biblioteca" Adevarul acelor vremuri?

14 noiembrie 2018 19:16

Sicterescu CTP-u` este un om chiar bolnav la.....organu` gandirii !!! Sictir idiotule !!!

14 noiembrie 2018 16:48

Mda!@ Celui de la ... Părerea mi-am spus-o cu vârf și îndesat. Ce poți să-i ceri unui securistoid?! Voi ăștia mai tineri nu pre știți cum a fost cu securitatea conectată la telefonul vostru fix. Asta nouă are unelte mult mai sofisticate și este chiar mai a dracului, pentru că nu îi simți rasuflarea în receptor, dar, dacă i-ai intrat în atenție, îți ascultă și flatulențele, iți măsoară și durata actului sexual! În ce privește bâlba din titlu, imi cer din nou scuze. Te asigur că nu am căzut pe laptop din copac, ci dintr-o mare, mare bibliotecă.

14 noiembrie 2018 13:27

Celui de la 11:47 ;11:57 etc.. Cand esti cazut proaspat din copac direct pe laptop ,normal ca nu poti folosi argumente pt.a-ti spune parerea asupra unui articol.

14 noiembrie 2018 12:36

Îh, scuze! Păi, măh CTPulea, având os de securist, tu ești paralel din naștere cu boborul român! Se pare că secretarul ăla de primărie din Porumbacul de Jos, care l-a îmbogățit pe Ghiolbanis cu acte false, ți-a scris și ție un certificat de naștere fals cu nume de familie Popescu, tu fiind nepotul de frate al lui Iulian Vlad, la rândul său nepot al vestitului evreu Genrikh Yagoda, the greatest mass murderer of the 20th Century, fondatorul și comandantul gulagurilor staliniste. Este normal, deci, să fii trup și suflet de partea noii și neomarxistei Uniuni Sovietice occidentale. Bravo! Cu înalta binecuvântare a Domnului Gyorgy Soros, io Alexander Soljenițân redivivus.

14 noiembrie 2018 12:04

Mai, măh CTPulea, că eșt os deTitlu corect: Păi, măh CTPpulea, având os de securist, tu ești paralel Se pare că secretarul ăla de primărie din Porumbacul de Jos, care l-a îmbogățit pe Ghiolbanis cu acte false, ți-a scris și ție un certificat de naștere fals cu nume de familie Popescu, tu fiind nepotul de frate al lui Iulian Vlad, la rândul său nepot al vestitului evreu Genrikh Yagoda, the greatest mass murderer of the 20th Century, fondatorul și comandantul gulagurilor staliniste. Este normal, deci, să fii trup și suflet de partea noii și neomarxistei Uniuni Sovietice occidentale. Bravo! Cu înalta binecuvântare a Domnului Gyorgy Soros, io Alexander Soljenițân redivivus.

14 noiembrie 2018 11:57

Mai, măh CTPulea, că eșt os de securist, paralel din naștere cu boborul român. Se pare că secretarul ăla de primărie din Porumbacul de Jos, care l-a îmbogățit pe Ghiolbanis cu acte false, ți-a scris și ție un certificat de naștere fals cu nume de familie Popescu, tu fiind nepotul de frate al lui Iulian Vlad, la rândul său nepot al vestitului evreu Genrikh Yagoda, the greatest mass murderer of the 20th Century, fondatorul și comandantul gulagurilor staliniste. Este normal, deci, să fii trup și suflet de partea noii și neomarxistei Uniuni Sovietice occidentale. Bravo! Cu înalta binecuvântare a Domnului Gyorgy Soros, io Alexander Soljenițân redivivus.

14 noiembrie 2018 11:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.