Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marţi că respinge propunerea Finlandei, care a spus că poate prelua Preşedinţia Consiliului UE în locul României, spunând că ţara noastră este pregătită şi preşedintele Klaus Iohannis ştie acest lucru.

"Este de aşteptat ca în urma afirmaţiilor făcute de dl preşedinte Klaus Iohannis să avem efecte de genul acesta. Cu siguranţă România e pregătită să preia preşedinţia Consiliului UE. Guvernul e bine pregătit şi acest lucru îl ştie şi dl Iohannis pentru că există un comitet interministerial la care au participat şi consilierii prezidenţială. E finalizat întreg programul de acţiuni. În medie vor fi 7 întâlniri sau discuţii în perioada exercitării preşedinţiei Consiliului UE. Vom aveam evenimente formale şi informale. A început procesul de finalizare efectivă a Summit-ului. România a pregătit, a selectat o veritabilă armată de profesionişti care vor asigura resursa umană necesară. Sunt 279 de preşedinţi şi vicepreşedinţi coordonatori ai grupurilor de lucru. Sunt câteva cifre care arată seriozitatea cu care am luatr lucrurile şi faptul că suntem pregătiţi. Mai mult, România deţine preşedinţia din umbră în perioada celei austrice", a declarat Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Integral pe MediafaxComentarii

gaozarul imbecil dragnist numit v, sub alt nume 22:52

18 noiembrie 2018 9:57

Corina Crețu spune ADEVĂRUL despre Guvernul Dragnea/Dăncilă! E dezastru! Corina Crețu: Ieșirea României din UE ar fi o catastrofă naţională şi vom fi cu toţii responsabili pentru viitorul copiilor noştri. Din 9,2 miliarde de euro fonduri europene pentru infrastructură s-au efectuat plăţi pentru doar 1,3 miliarde de euro. Corina Crețu, comisar european pentru Politică Regională, a declarat, miercuri seara, la un post TV, că România se află într-o situație dezastruoasă. Imaginea pe care o are România, după ce Parlamentul European a votat o rezoluție împotriva Bucureștiului, iar Comisia Europeană a adoptat un MCV dezastruos, cu 20 de puncte critice, nu este deloc una bună.

15 noiembrie 2018 0:11

PNL-ul are experiente in acte de tradare Sa nu uitam ce rol a juca aceste JEGURI de PNL-ști in debarcarea D-lui Alexandru Ioan Cuza. Daca ne mai uitam, puțin mai atent, si vedem ca la idioțenie PNL-stilor se mai adaugă si urmașul FDGR = NAZISTI ORDINARI ..... lucrurile sunt clare.

14 noiembrie 2018 22:52

ppp @Ion Vasile, aveti dreptate cu ce spuneti despre VD. Banuiesc insa ca ati vrut sa o imtati pe doamna Primministru cu "a-tzi, sunte-tzi", dar ati aratat ca stiti sa scrieti cu "suntetzi".

14 noiembrie 2018 19:38

Ceasca ASTA E DOMOCRATIE, prosii dracu ! au castigat alegerile, o se le mai castige 50 ani si prostii, idiotii, nemernicii, fomistii si Orban prostu o sa tot latre ! latrati pana veti crapa ! dar crapati odata imputitilor !!

14 noiembrie 2018 17:39

Lute dancila se pisha in gura voastra de viermi !!! Viermi, viermi si iar viermi, frustrati, nemancati si spurcati !!! Pupatio in cur inainte sa se spele !! se pisha si pe rochia roz si scurta a .,,primei " doamne care s-a dus la Vatican !! Peste tot, mai moare cate cineva numai viermii nostri traiesc bine ai dreaku. Fi-mi-ar scarba de ei !!!

14 noiembrie 2018 17:37

Ion Vasile Nu Doana Dancila...Corect era sa spunetzi ca dvs. ca Prim-Ministra a Romaniei suntetzi foarte pregatita de preluare a conducerii Consiliului Uniunii Europene...Ca a-tzi luat meditatzii la economie si finantze, ca peste noapte a-tzi si realizat ca cunoastetzi la perfectzie mai multe limbi straine...Ca sunte-tzi spacialista in geografie nemaiconfundand capitale ale tzarilor europene...Ca vorbitzi liber si fluient fara cititul din foi scrise cu carectere bolt....Ca suntetzi punctuala la intampinatul VIP-urilor UE la aeroport...Oare asa sa fie?...Nu va vor mai striga romanii pe strada cu apelativul "Analfabeta"?...

14 noiembrie 2018 11:11

gica ,contra Baba Abramburica n-a facut nimic in mandatele precedente dovada rezultatele Acum vrea bomboana de pe coliva invatamantului sa mai stranga ceva avere si sa plece cu ea in...mormant !Generatia pastorita de ea a plecat sau pleaca afara !

14 noiembrie 2018 10:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.