Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Patronul Stelei, Gigi Becali, este interesat să deschidă afaceri inedite. El a facut o ofertă pentru suprafaţa de teren din Râşnov, pe care joacă Royal Club.

Chiar dacă e criză, afaceristul Gigi Becali se axează pe investiţii în care a avut mereu succes: speculaţiile cu teren. Potrivit tabloidului Cancan, Becali vizează o parcelă în Râşnov, iar pe o parte parte din suprafata pe care patronul Stelei încearcă să o cumpere se desfăşoară polo pe iarbă, un sport practicat exclusiv de oameni din înalta societate.(...)Integral pe News BrasovComentarii

Cacator cave malus Eu spun că nu mai este cazul să se ocupe de afaceri cu pământ pentru că nu îi sunt de bun augur.verde că a ajuns laspuşcărie. Der fapt nu s-aapărat cum trebuie- din moment ce terenul vândut a fost luat de stat cu japca de la foştii proprietari trebuia să se apere precum Băserscu - nu vedeţi că nu e nici un prejudiciuşi căp e doar un litigiu civil de vânzare de către stat a lucrului altuia afecatată doar de nulitatea relativă a erorii asupra calităţii de propriertar a MAN ce o poate invoca doar el ,cumpărătorul, adică Gigi. Dar este foarte adevărat că dacă până acum a trăit în palate şi i-a plăcut să epateze cu banii şi averea lui o lege a echilibrului dar şi a pioşeniei creştine spune că trebuie să revii cât mai jos , adică la acolo unde este. Aştept de la Gigi, ca un bun creştin ,să-şi dea la săraci toată averea lui, nu doar aşa câte ceva la sărbători de faţă cu presa TV, pentru a putea dobândi mântuirea !

22 mai 2013 9:45

!! TREBUIE ARESTAT CIOBANU PENTRU TERENUL ARMATEI...

1 noiembrie 2011 16:18

JUdex Dacă va fi ca să piardă procesul cu drepturile de proprietate intelectuală(de marcă) asupra siglei Steaua mai bine ar cumpăra eventual negociind cu succesorii lui Mociorniţa, la modul serios ,vechea denumire de CARMEN aşa cum se numea echipa capitalistă desfiinţată de guvernul comunist în locul căreia a apărut Steaua.

1 noiembrie 2011 15:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.