Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Klaus Iohannis a lansat un atac dur la adresa „guvernului Dragnea-Dăncilă” după rezoluţia votată de Parlamentul European privind România şi după raportul MCV extrem de dur privind situaţia statului de drept din România.
„Aceste două chestiuni reprezintă întradevăr două note foarte foarte proaste pentru actuala guvernare Dragnea-Dăncilă, această guvernare pe care o consider un accident al democraţiei româneşti.

„Aceste două chestiuni reprezintă întradevăr două note foarte foarte proaste pentru actuala guvernare Dragnea-Dăncilă, această guvernare pe care o consider un accident al democraţiei româneşti.
Şi în rezoluţia Parlamentului European şi în raportul MCV apar cam aceleaşi lucruri, românii, majoritatea românilor şi eu şi mulţi alţii dorim să fim europeni, să construim o democraţie solidă, pentru români.
Din nefericire acest accident al democratiei care este guvernarea Dragnea-Dăncilă are cu totul alte idei şi începe să tragă ţara înapoi.

Integral pe Curierul NationalComentarii

v Ghiolbanis se pare ca nu are limite in a-si obtine scopul, de a avea guvernul lui de marionete. Denigreaza tara a carui presedinte a ajuns, poate prin alegeri, pacalindu-i pe unii cetateni care au uitat gestul lui cu paltonul, aruncat pe masina si nu au crezut declaratiile d-lui Albin Marinescu in "Justitiarul". Asta ca sa-si obtina scopurile este in stare sa terfeleasca onoarea tarii, doar pt lupta lui politica.

14 noiembrie 2018 23:23

Sandu Sunt un om care a vazut multe si multi in viata, dar ceva mai dusmanos si mai viclean ca cel care le spune altora ca lupta impotriva statului in timp ce el face din toate purerile acest lucru, cred ca depseste toate limitele normalului. Am spus de multe ori ca actualul presedinte a fost instalat pentru a distruge ROMANIA. DRAGI ROMANI VA ROG SA NE TREZIM SI SA-L OPRIM PE INDIVIDUL AJUNS PRESEDINTE SA NE DISTRUGA.

14 noiembrie 2018 18:21

Ion Ionescu Obladuitzi-i pe cei adevarat vinovatzi de regres, cei ce au schilodit Justitzia si demolat Statul de Drept....adica PSD+ALDE facandu-i eroi pe europarlamentarii care au votat impotziva....si desfiintzatzi-i pe ceilaltzi europarlamentari care au informat mereu in tzara ca drumul ales de Dragnea + Tariceanu duce spre dezastru...Nu va facetzi griji, se poate si mai rau pana in 2020....Se va ocupa Dragnea de asta...

14 noiembrie 2018 16:17

FRATELE HANS hahahahahahahau! Da tu, ce drac faci, herrule? I-auzi la el! Păi, tu, lupți, cumva, pentru România, mă? Hai, mă, ce dracu, chiar ne crezi proști?

13 noiembrie 2018 23:39

Ecce Kurrupt Adică carevasăzică guvernul ecce pe invers, s-a accidentat și ecce cu kuru în sus, vorbește defapt prin arianus dacă privim cu atenție. Eu și majoritatea strategică a românilor dorim să luăm UE ori cu gura ori cu kuru și să participăm la Eurovizion alături de Konchita Wurst. Din nefericire guvernul accidentat are cu totul alte idei și parcă s-a răzgândit...

13 noiembrie 2018 19:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.