Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Guvernul Dragnea Dăncilă este un accident al democrației românești“. Incredibila declarație a fost făcută de președintele Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România. „Lucrurile au luat-o razna la Guvern“, a mai afirmat Iohannis, care susține că România nu e pregătită pentru Consiliul UE.

„Oricât de bun ar fi un primar nu este singur în spațiul politic românesc, ci trebuie să interacționeze cu alți primari, comunități, cu cei de la județ, dar și cu cei de la centru și aici apar cele mai mar nemulțumiri. Primarii vor să se miște, guvernele sunt mai reticente. Această reticență e de multe ori frustranta, nu doar pentru dvs, ci si ppentru mine si, cel mai grav, pentru romani. Amintesc doar cateva promisiuni care au ramas pe hartie: descentralizarea. Vi s-a promis, nu s-a realizat. A doua chestiune: banii. Nu numai ca nu vi s-a dat o baza mai mare, ba, dimpotriva, s-a facut acum, recent, asa zisa reforma in domeniul fiscal, o mare pacaleala prin care romanilor li sa dat mai multi bani, insa in realitate nu, iar com locale au pierdut acolo. (..)Ca majoritatea muncipiilor s-au descurcat vi se datoreaza dvs si in niciun caz guvernului. Asa nu se mai poate continua. (..)Aceasta topaiala fiscala a ultimeler guverne nu e numai de prost gust, ci si de rau augur”, a declarat Klaus Iohannis.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.