Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce DNA a cerut ridicarea imunității pentru preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, într-un cât în anii 2007 - 2008, pe vremea când ocupa funcția de premier, a primt anumite foloase materiale, în spațiul public au început să se vehicleze anumite informații despre cine ar putea fi denunțătorul.

În spaţiul public, printre numele celor care l-ar fi denunţat pe Tăriceanu a fost vehiculat şi cel al lui Bogdan Teodorescu, analist şi consultant politic. Vineri seara, la emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, Teodorescu a infirmat că a depus un denunţ împotriva liderului ALDE, dar a confirmat că a dat declaraţii, în 2014, la DNA.

Integral pe CapitalComentarii

Mucidava O fi si asta, dar paradoxul a fost ca după plecarea austriecilor (hartuiti in draci la Craiova) Oltenia, practic independenta, a cunoscut o perioada de prosperitate si dezvoltare.

10 noiembrie 2018 22:31

Sucidava Au plecat si pentru ca oltenasii,, neînvațați cu recensămintele austriece ce includeau număratul vacilor,si găinilor cu consecința impozitării pe măsură, fugeau trecand Oltul și reveninnd la stăpanirea turcească mai tolerantă.

10 noiembrie 2018 20:00

@Victor Da, ma Victoras, sa le luam averile, tu-le muma-n cur de alde Tiriac, Isarescu, Basescu, Dedemanilor si tuturor care mai sunt milionari sau miliardari. Sa fim tonti sarantoci, traitori pe veresie si pe imprumuturi cu dobanzi camataresti de la bancile straine. Grozava gandire economica si politica ti-a varat taica Soros, via feisbuci, in locul acela in are ar trebui sa fie creier. Bravo!

10 noiembrie 2018 11:05

victor Ar trebui schimbat in constitutie prezumarea averilor. Sa se verifice averile tituror romanilor si sa fie confiscate cele ce nu se pot justifica.Ce ne tot invartim dupa cires?

10 noiembrie 2018 8:43

Lucru dracului cu jmecherii astia de austrieci! Nu le ajunge cat aur si alte bogatii au jefuit din Transilvania, ca s-au intins ca raia si in Bucovina, ca jefuiesc acum padurile, petrolul si gazele romanesti, ca bancile lor obtin beneficii fabuloase pe seama saraciei actuale a romanilor, mai au nevoie sa distruga si orice samanta de oameni de elita din Romania! Ambasadorul si emisarii austrieci din te crucesti in ce domenii au fost mai putin galagiosi decat idiotii de americani, olandezi sau suedezi, dar s-au insinuat alaturi de confratii germani in manuirea itelor din culisele afacerilor si ale politicii, impingandu-l in fata pe Iohannis. Au sesizat ca actuala coalitie guvernmentala tinde spre o politica a interesului national si se orienteaza spre distrugerea acesteia cu armele consacrate ale sorosismului, respectiv batut toba anticoruptiei, manipularea creierielor neevoluate ale smartophonilor romani si plasarea de nisip in angrenajele economice si politice romanesti. In aceasta cheie trebuie citite si masinatiunile de impingere a lui Tariceanu sub senilele DNA. Nu am spatiu sa dezvolt, dar tot prin machiaverlacuri l-au impins si pe Constantin Brancoveanu sub iataganele otomane! Numai cu oltenii din "Valahia Mica" nu le-a mers pe la 1800 si au fost nevoiti sa-si ia talpasita din Oltenia fara razboi, deoarece haiducii olteni le atacau convoaiele cu bunuri luate drept haraci din zonele limitrofe ale imperiului habsburgic.

10 noiembrie 2018 4:15

Kuminecăturile Gemene Evident ecce un alt analist, austriac nu? Poate chiar Konchita Wurst sau foarte probabil un analist de rang mai inferior, bine acoperit...

9 noiembrie 2018 22:52

Bine, dar "denuntatorul" (ala care stia si n-a spus la nimeni, n.m.) e (oarecum) neesential - MULT mai important e ... DONATORUL (cel care ar fi oferit co-infractorului sau EURO-spaga contra foloase necuvenite, n.m.) iar despre el presa (de EURO-kakat) nu sufla ABSOLUT NICIUN cuvintzele - ca la Microsoft, EADS, BECHTEL, etc. - nu-i asa?! Cu respect, Paulus

9 noiembrie 2018 22:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.