Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Adrian Ursu și Oana Zamfir au prezentat vineri seară dosarele penale ale lui Klaus Iohannis.

În total sunt 17 dosare în care Klaus Iohannis a fost vizat. Sunt cele nouă, cunoscute, dar și încă opt înainte de 2007.

Sunt 17 dosare doar la Parchetul Curții de Apel Alba, dar au fost și la Parchetul Judecătoriei Sibiu.

Jurnalista Berta Popescu susține că a fost și o urmărire penală pe numele Președintelui în anul 2006.


Comentarii

v Nu stiu cum puteti afirma ca Ghiolbanis, este penal, chiar daca ati gasit dosare dosite, cu NUP. El este cel mai "cinstit" cetatean. Ma tot intreb oare de ce ziaristii (centrali) nu au cercetat aceste lucruri, sesizate de multi ani de ziaristul Sibian (cred) Albin Marinescu. In plus de asta, parca nu imi vine sa cred ca Ghiolbanis dadea contractele de prin Sibiu fara sa primeasca si el "ceva"

10 noiembrie 2018 23:44

PANTERA TRICOLORĂ Ce oameni! În loc să ne bucurăm că avem un președinte, gospodar de frunte, care, în câțiva ani a adunat dosare pe la procuratură cât toți președinții pe care i-am avut de-a lungul istoriei recente, suntem răutăcioși răsucind burghie în creierul bietului om,dacă-l găsim (creierul, de!). Dar, pe de altă parte, ce e aia „șaptișpe” dosare? Slab, puțin!… Drept care, daCĂ CANdidează, îl votăm, să mai agonisească și el câte ceva… Ei, să se odinească pe la Jilava sau Poarta Albă! Răilor, Oana Zamfir și Adrian Ursu!

10 noiembrie 2018 14:11

Vasile sigur bai voiculescu ,cum zici tu!

10 noiembrie 2018 8:49

Ecce Kurrupt Johannus 3:17 Adevărat vă spun vouă, sunt neprihănit.

9 noiembrie 2018 22:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.