Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nu mai este un secret pentru nimeni că, încet, încet roboții ne vor înlocui în prestarea anumitor servicii. După ce întreaga lume a făcut cunoștință cu robutul Sophia, un nou robot a fost prezentat lumii de către agenția de stat Xinhua din China.

Robotul Qui Hao este angajatul ideal, într-un cât poate prezenta ştirii din întreaga Chină, o zi întreagă, neobosit, fără să aibă nevoie de pauză.

„Nu doar că pot fi alături de voi 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Pot fi reprodus până la infinit pentru a vă aduce ştirile din orice loc al ţării”, s-a prezentat Qui Hao în prima lui transmisiune în direct, relatează The Guardian, potrivit Digi24.ro.

Integral pe CapitalComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Chiar dacă tehnologia a evoluat foarte mult încît poți pune un robot să prezinte știri non-stop, ideea e ffff greșită. Numai un dobitoc ar pune un robot să prezinte știri. Oameni fără discernămînt la puterea Chinei. Știrile trebuie să fie prezentate de o femeie frumoasă sau un bărbat frumos care să zîmbească telespectatorilor, care să dialogheze cu invitații ș.a.m.d.

10 noiembrie 2018 18:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.