Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Industriaşul britanic Sanjeev Gupta, noul proprietar al ArcelorMittal Galaţi, a susţinut, vineri, că GFG Alliance va face investiţii semnificative în România, care vin să completeze planurile de dezvoltare ale combinatului siderurgic.


Declaraţiile de vineri urmează întâlnirii pe care Sanjeev Gupta a avut-o în aceeaşi zi cu prim-ministrul Viorica Dăncilă, în Bucureşti, în timpul căreia au discutat despre oportunităţile de investiţie din partea GFG în domenii precum energie, infrastructură şi servicii financiare. De asemenea, la întâlnire a participat Viorel Ştefan, viceprim-ministrul.

Integral pe MediafaxComentarii

ariciul Da programu de prpensionare,de ce nu merje inainte ca la toata lumea de cativa ani incoace?fiindca e frustrant si stresant totodata ca unii sa aiba noroc cu carul si altii care duc tot greul sa cada in genunchi.

10 noiembrie 2018 10:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.