Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Guvernul a decis, vineri, ca femeile să se poată pensiona, la cerere, la vârsta de 65 de ani. Hotârârea a ţinut cont de o decizie CCR, care spune că vârsta de pensionare trebuie să fie o opţiune a femeii.

Guvernul a decis, vineri, printr-o Ordonanţă de Urgenţă, ca vârsta de pensionare e femeilor să fie aceaşi cu a bărbatului, în cazurile în care femeile vor să rămână mai mult în câmpul muncii.

Astfel, angajatorii nu mai pot obliga femeile să se pensioneze înainte de de 65 de ani.

Integral pe România LiberăComentarii

ariciul care nu so f...t nu o leganat,nu o crescut si nu o educat ,poate munci pana cand vrea p...a ei daca a vrut cariera sii place atat de mult.Ma-s mira sa lucre in parlament niste babe care sa plimbe hartii pe la comisii,si nu stuardesele alea ce le videm acuma.Dar cele care au nascut copii ,iau crescut ,iau ingrijit si au avut si soti si servici platite minim pe economie toata viata ,alea mai pot munci pana la 60-63?Alea ce vina au?Ca sau nascut fimei?Asa o femeie la 55 de ani ar trebui sa cam inceapa a intra in pensie fiindca ,incepe alt ciclu ar vietii ,acela de bunica.stai cu al mic,duoa pe aia mica la gradi,scoalal pe truditul care a stat in calculator ca trebuie sa plece la scoala,Fa mancare fiicasi cai vine de la servici,si ea si sotul,adai acasa pe elev pe gradi,si pe celalalt de la sala de sport,In drum spre casa fa piata pentru a doua zi ,si cat te odihnesti primesti tilifoane si reprosuri,Une e aia,de ce ai scos ailalta?sa nu mai pui asa.sa mergi maine la safdinta cu parintii.si asta pana la ani multi.Mosul acasa?E batran nui mai trebuie prea multe.Nebunilor ?viata asta nu ar trebui sa fie numai munca.

10 noiembrie 2018 10:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.