Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Afacerilor Externe şi Comerţului Exterior al Ungariei, Peter Szijjarto, a dat asigurări vineri că ţara sa nu va sprijini niciun fel de atacuri asupra României în Parlamentul European.

"Noi privim România drept un partener strategic şi scopul nostru este să construim o relaţie strategică şi o prietenie între cele două state, pentru că este evident că ne confruntăm cu provocări similare. Suntem puşi sub presiune de atacuri externe la adresa celor două ţări, în ceea ce priveşte cele două forumuri. (...) Noi nu vom sprijini niciun fel de atacuri asupra României în Parlamentul European. Ne aşteptăm la o cooperare strânsă în ceea ce priveşte energia. Ungaria contează pe oportunitatea de a cumpăra gaz de la România după începerea exploatării câmpului gazifer Neptun şi ne bazăm pe o cooperare puternică în ceea ce priveşte infrastructura de la trecerile de frontieră", a spus ministrul ungar la Palatul Parlamentului, după ce s-a întâlnit cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea.

Integral pe AgerpresComentarii

Uta Va apucat dragostea dar nu de noi ci de ....gaze.Avem gaze pentru voi ca la noi se consuma fasole multa !!

9 noiembrie 2018 18:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.