Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, susţine în cererea de suspendare a procedurii de revocare din funcţie, declanşată de ministrul Justiţiei, că nu i-a fost asigurat dreptul la apărare şi că nu a putut prezenta motivele care ar fi preîntâmpinat luarea acestei măsuri.

Reprezentanţii Curţii de Apel Alba Iulia au transmis, vineri, la solicitarea corespondentului MEDIAFAX, conţinutul cererii de chemare în judecată din dosarul de contencios administrativ, în care reclamant este procurorul general al României, Augustin Lazăr, iar pârâţi sunt Ministerul Justiţiei şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Integral pe MediafaxComentarii

Culmea Tupeului si a Nesimtirii!!! Consilierii de imagine l-au invatat pe Dragnea: „Te-a facut infractor? Fa-l si tu infractor”. Asa ca infractorul Dragnea, condamnat definitiv pentru fraude electorale si cu o condamnare de 3 ani jumate in prima instanta, s-a apucat sa-l improaste pe Klaus Iohannis cu acelasi apelativ, desi presedintele nu are nicio condamnare penala si nici nu are vreun dosar pe rol!!!

10 noiembrie 2018 7:25

Ecce Kurrupt Adică a primit șutul în kur prin surprindere în timp ce era aplecat în poziția strategică lipsit de apărare iar bocancul Maestrului a lovit cu efect domino care nu a putut fi prevăzut decât din statul de drept...

9 noiembrie 2018 23:04

Sa te aperi? Nu-ti este clar, ce golanii ai facut? Nu-ti este clar, ce dosare penale ai acoperit pentru nazistul de ghiolbanis?

9 noiembrie 2018 21:24

NERO Tractoristul Loazar, s-a dedulcit la fotolii de Bucuresti, in timp ce, ogoarele Patriei raman nearate, din lipsa de tractoristi.

9 noiembrie 2018 19:58

Lingaul Si taranul asta tine de scaun ca altceva ,ma baieti voi tot scaune bune prindeti si "speciale " nu va afecteaza ouale!!

9 noiembrie 2018 17:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.