Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Iranul trebuie să renunțe la extinderea influenței în Irak, Liban, Siria și Yemen, să renunțe la susținerea șiiților din aceste state, să renunțe la proiectele balistice la care lucrează (în plus față de cele nucleare, la care au renuntat prin acordul nuclear semnat de președintele Barack Obama –semnătură retrasă de Donald Trump -, de China, Rusia, Franța, Germania, Marea Britanie), trebuie să renunțe la acțiunile teroriste.

În caz contrar, populația iraniană nu va mai avea ce mânca. Astfel poate fi interpretat mesajul secretarului de Astat al SUA, Mike Pompeo, lansat prin intermediul serviciului BBC în limba persană. Sau, cu alte cuvinte, Iranul șiit ar trebui să lase cale liberă rivalilor sunniți din Arabia Saudita și monarhiile salafiste din Golf în toate țările menționate, să accepte crearea unui NATO sunnit în regiune, să lase loc liber de manifestare pentru ambițiile prințului moștenitor saudit Mohammed bin Salman, suspectat acum în toată presa internaționala pentru că a comandat uciderea și ciopârțirea unui jurnalist imcomod, pe teritoriul Turciei.

Integral pe CotidianulComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul Din investițiile în armament și dezvoltarea lui rezultă SECETE CATASTROFALE. USA Pentagon, Rusia, China, Anglia, Franța, Arabia Saudită, Iran, Coreea de Nord etc.

9 noiembrie 2018 18:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.