Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat, care a supraviețuit atacului din Las Vegas de anul trecut, se află printre cei omorâți în atacul din California, care a avut loc miercuri, potrivit familiei, scrie BBC.

Telemachus Orfanos, în vârstă de 27 de ani, a murit alături de alți 11 oameni, când un bărbat a deschis focul la barul Borderline Bar and Grill din Thousand Oaks. Acesta a reușit să scape de moarte anul trecut, când un bărbat a împușcat 58 de oameni în Las Vegas.
Mai mulți supraviețuitori ai celui mai grav atac armat din istoria modernă a SUA, cel din Las Vegas, au afirmat că au fost prezenți la barul la care a avut loc atacul de miercuri.
„Fiul meu a fost în Las Vegas cu o mulțime de prieteni și s-a întors acasă. Nu s-a întors acasă noaptea trecută”, a spus mama sa pentru ABC News. „Nu vreau rugăciuni, nu vreau gânduri, vreau controlul armelor”, a mai adăugat aceasta.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.