Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Planul Camerei Deputaților a votat, miercuri, legea pensiilor speciale, cu amendamentele PSD. Surprizător a fost atunci când s-a afișat lista celor care au votat.

În mesajul lor, cei de la USR susţin că au votat proiectul pentru că ar fi fost vorba de transpunerea unei directive europene şi că, la Senat, se vor opune acestui amendament. De precizat că proiectul în cauză este unul de aprobare a OUG 39/2017 care are ca obiect transpunerea directivei şi care este în vigoare.

Integral pe CapitalComentarii

Vasile Mircescu Ce-mi place de Partidul asta de Maimutze PSD-iste....Se vaita acum ca nu mai au bani la buget si fac restructurari mari in administratzia centrala (ministere, ANAF,etc. ) si administratziile locale dar pe alta parte nu mai stiu la cine sa le mai dea Pensii Speciale....si unii, chiar foarte multzi i-au aceste Pensii Speciale cumulate cu Salarii Nesimtzite....Muncitzi populime prosta si mamaligara romaneasca sa asiguratzi acestei oligarhii bugetare cat mai multe resurse din taxe si impozite...sa subcombatzi ca asistenta medicala de la spitalul din Alexandria de munca si stres...

10 noiembrie 2018 12:20

@eu Nu baih....pulache...ca sa nu zic vorba aia ..! E vorba doar de aia "cu epoleti" !

10 noiembrie 2018 10:44

Bine, deci practic PEDO-elghebetistii-useristi sustin acuma ca ei nu puteau sa se opuna în Camera unei "directive" pe care ar urma sa o blocheze în Senat - eu zic ca asta e caz 100% PENAL (cu spume, n.m.) sa ca DIICOT trebuie neaparat sa intervina pentru deconspirarea / neutralizarea "mecanismelor" de "absorbtie" de EURO-SPAGA (free-tax) de catre PEDO-mafia autohtona, "liberal"-progresista, nu?! Cu respect, Paulus

9 noiembrie 2018 22:47

eu Pute, te referi la psd-isti?

9 noiembrie 2018 20:39

Pute Alt partid de panarame dar vad ca au pierdut plancardele,saracii si sunt si parlamentari ,vai de capul tarisoarei asteia ce idioti are in Parlament !!

9 noiembrie 2018 17:58

@oltean Ce sa facem? Sa nu mergem la vot, ar fi o mare eroare. S-ar duce numai ei. Macar asa cativa "se prefac ca lupta" si asistam la un circ. Paine si circ!

9 noiembrie 2018 17:39

Oltean Politicianul este politician, adica o specie dezumanizata, retardata fata de omul de rand, pe care nu-l reprezinta, ci numai i-l pacaleste ca il reprezinta. Specia este aceeasi, indiferent ca face parte din partidele de opozitie sau cele de la putere. Deci, asa-zisa "democratie" este o cacealma servita credulilor, care merg, in formatie de turma, disciplinat, la vot.

9 noiembrie 2018 16:59

solo Eu voi vota numai acel partid care va avea in PROGRAM eliminarea PENSIILOR SPECIALE.

9 noiembrie 2018 16:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.