Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis va participa duminică la ceremoniile de la Paris dedicate centenarului de la armistițiul din 1918, care a marcat încheierea Primului Război Mondial. La evenimentele găzduite de președintele francez Emmanuel Macron vor fi prezenți lideri din 70 de state, printre aceștia, Donald Trump și Vladimir Putin.

După ceremonia de la Arcul de Triumf, Iohannis va participa alături de ceilalți lideri la un dejun oficial oferit șefilor de delegații de președintele Republicii Franceze, la Palatul Elysée, potrivit Administrației Prezidențiale.

Ziua se va încheia cu Forumul pentru Pace.

Președintele american Donald Trump ar intenționa să boicoteze forumul pentru pace, relatează Agence France-Presse.

Integral pe HotnewsComentarii

v "Norocul" ceremoniei ca participa si Ghiolbanis (mai face si el o excursie pe banii tarii), ca alfel nu se tinea. "Norocul" Romaniei ca este reprezentata de un sas, deoarece noi nu avem niste Romani buni sa ocupe postul de presedinte al tarii.

9 noiembrie 2018 23:45

eu Doi si cretini .......psd-isti

9 noiembrie 2018 20:19

Pute Plimbari, plimbari si iar plimbari ,asta a inteles asta din functia care o are si apoi ura ,ciudosenie,circ si certuri asta e rolul uni presedinte mitoman !!

9 noiembrie 2018 18:03

De partea cui participă?! Că la Mărășești precis n-a luptat neam de neamul său pentru supraviețuire României și a poporului român. Cui folosesc fățărnicia și ipocrizia?!

9 noiembrie 2018 17:28

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.