Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 26 de ani au fost arestaţi pentru 30 de zile de magistraţii Tribunalului Neamţ, fiind acuzaţi că au violat un băiat de 13 ani. Scena a fost filmată şi, ulterior, distribuită colegilor de clasă ai acestuia, transmite Mediafax.

”Tribunalul Neamţ admite propunerea de arestare preventivă formulată de DIICOT - Biroul Teritorial Neamţ şi dispune arestarea preventivă a inculpaţilor (...) pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi pornografie infantilă şi (...) , ambii pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi agresiune sexuală. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la pronunţare”, se arată în decizia Tribunalului Neamţ.

Integral pe România LiberăComentarii

Brian Swarran Corectitudinea politica unde-i? Daca se vota la Referendum DA atunci unul din agresori se casatorea cu asta de 13 ani si se stergea infractiunea!

10 noiembrie 2018 14:30

Dar de ce să-i aresteze, frățânilor?! Aștia trei trebuie decorați cu o bucată de curcubeu, ca demni reprezentanți ai currectitudinii politice. Că și în cântecul nostru patriotic de căpătâi intitulat PUI DE LEI se spune textual „Eroi au fost, eroi sunt încă / Și-or fi cât neamul românesc / Că rupți sunt ca din tare stâncă / Românii orșiunde cresc. / E vița noastră făurită / De doi bărbați cu brațe tari / Și cu voința oțelită, / Cu minți deștepte, brațe tari”. Problema este că la ultima întâlnire de instrucțiune tactica a conducerii #rezistace, dupa ce s-au aghesmuit cum se cuvine cu diverse jointuri și ierburi din culturi naționale, dar clandestine, distinșii reprezentanți ai mișcării #REZIST au propus ca ultimul vers din citatul de mai sus să fie reformulat astfel: „... Cu minți dăștepte, pule mari”. Prin urmare cei trei violatori ai unui băiețel n-au făcut decât să îndeplinească crezul mesianic al iluminaților lumii moderne cum că omul trebuie musai să coboare pe scara biologica la nivelul maimuțelor primitive. De-aia ziceam că cei trei pedofili trebuie musai nu numai decorați, ci si stimulați cu pensii speciale. Că, iată de ce, până și deputații USR votează pensiile speciale!!!

9 noiembrie 2018 18:19

solo In urma REFERENDUMULUI pentru familia tarditionala si preacinstita cu o puternica educatie morala, avand modele date in familiile celor doi puternici ai zilei in tara noastra:DRACNEA si TARICEANU.

9 noiembrie 2018 15:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.