Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În Oltenia există aproximativ 1.500 de firme catalogate drept contribuabili mijlocii, dintre care 600 sunt din Dolj. Dacă aceste firme vor avea nevoie de clarificări în relaţia cu Fiscul sau vor solicita eliberarea de certificate fiscale, atunci, de pe 6 noiembrie 2018, se vor adresa administraţiilor judeţene ale finanţelor publice (AJFP) din judeţele în care au domiciliul fiscal.

Firmele încadrate la categoria contribuabili mijlocii nu se vor mai adresa Administraţiei Judeţene Contribuabili Mijlocii, organizată în cadrul Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Craiova când vor avea o problemă legată de Fisc. Şi nici alţi contribuabili mijlocii din ţară nu vor mai fi arondaţi structurilor înfiinţate în acest scop, ci vor trece cu toţii la altă structură din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), la nivel teritorial.

Integral pe Curierul NationalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.