Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

George Scripcaru a declarat astăzi că primăria orașului Brașov va acorda familiilor care vor avea copii tichete a căror valoare este de 1.5000 de lei, în primele trei luni de viață ale fiecărui bebeluș. Măsura va fi aplicată începând cu 1 ianuarie 2019.

Proiectul de hotărâre privind acordarea respectivelor tichete va fi supus spre aprobare în şedinţa de săptămâna viitoare a Consiliului Local Municipal Braşov. El are la bază estimările făcute de municipalitate la elaborarea Strategiei de Dezvoltare a Municipiului Braşov până în 2030, potrivit cărora rata natalităţii este în continuă scădere, dacă se analizează strict numărul braşovenilor care devin părinţi.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul BRAȘOV 13 TIȘBITUL 13; B.R.A.Ș.O.V. B-13 Enoriași, RȘ-Roșu, A-Alb, O-Ordine, V-Via. Enoriașii 13 în roșu și alb după ordinea de la via lui Tișbitul. Roșul și albul sunt culorile principale din Casa Raiului în care stau și via e în interiorul acesteia.

9 noiembrie 2018 21:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.