Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Derularea proiectului privind stoparea eroziunii costiere prevede extinderea plajelor, iar, la final, suprafaţa totală pe care o recuperăm este de 226,12 hectare, a declarat, vineri, la Palatul Victoria, ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneș.

"Una dintre măsurile pe care le-am luat chiar în primele zile ale mandatului meu a fost aceea de a reuni, la sediul ministerului, toţi directorii Administraţiilor Bazinale de Apă (ABA) din ţară, pentru a semna caietele de sarcini pentru 13 proiecte finanţate prin POIM, solicitându-le raportări periodice privind derularea proiectelor, şi subliniindu-le, din nou, importanţa îndeplinirii, cu responsabilitate, a tuturor obiectivelor. Proiectul "Reducerea eroziunii costiere Faza a II-a (2014-2020)' a fost o mare provocare pentru mine şi specialiştii din Ministerul Apelor şi Pădurilor şi din cel al Fondurilor Europene, precum şi pentru Administraţia Naţională 'Apele Române' (...) Acest proiect nu ştiu dacă este cel mai mare, dar, cu siguranţă este printre cele mai mari derulate în România pe fonduri europene, aproximativ 710 milioane de euro (fară TVA)", a spus Deneş.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.