Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La mai bine de 13 ani după ce Guvernul României a semnat contractul cu Microsoft, a fost „dezgropat” un dosar care îl vizează pe cel de al doilea om din Stat. Președintele Senatului este acuzat, în cadrul unei anchete, de luare de mită, deși, legal, fapta se prescrie. Cu toate acestea, în mai puțin de 24 de ore, pe filiera DNA-Parchetul General s-a cerut avizarea urmăririi penale a liderului ALDE.

Intrată într-un con de umbră în ultima vreme, DNA aruncă „pe piață” un dosar-bombă: punerea sub acuzare a președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Oficiali din Parchetul General au precizat, pentru „Evenimentul zilei”, că solicitarea procurororului șef al DNA a fost transmisă către procurorul general al României și a ajuns în Senat în aceeași zi. Se cere ridicarea imunității parlamentare a celui de al doilea om din stat și președintele ALDE, cu un an înainte de alegerile prezidențiale la care este potențial candidat.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.