Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Am avut din nou spectacol. S-a mai consumat un episod din cel mai prost serial made in Romania: lupta pentru putere din PSD. La ultimul CEx, câțiva baroni au fost decapitați, baronul-șef a venit cu valiza cu gogoși, jurnaliștii i-au pus întrebări despre adevărata valiză, iar el i-a persiflat după stilul care l-a consacrat. E clar, pentru încă niște zile bune, avem ce discuta. Cu pâinea stăm tot mai prost în țara asta, dar circ avem din plin. E de bine.

Altfel, ar fi trebuit poate să vorbim despre teme mult mai aride și puțin spectaculoase. Dar și mult mai dureroase. Cum ar fi ultimul studiu al Băncii Mondiale despre HCI (Indexul Capitalului Uman), de exemplu. Concluziile sale plasează România la coada țărilor din UE, ba chiar printre ultimele și în regiune, inclusiv în urma unor țări precum Bosnia-Herțegovina, Muntenegru, Albania sau Georgia. Ce este acest HCI și de ce ne-ar păsa de el și nu de intrigile găștii din Kiseleff?

Integral pe RepublicaComentarii

v, militant PSD in spatiul virtual, zilnic futut in cur la Ambasada Federatiei Ruse Muie PSD!

10 noiembrie 2018 13:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.