Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primii 25 de martori au fost citaţi, vineri, la Tribunalul Bucureşti pentru a da declaraţii în dosarul 'Colectiv', în care sunt judecaţi patronii clubului şi fostul primar Cristian Popescu-Piedone, relatează Agerpres.

La ultimul termen, din 22 octombrie, noul judecător desemnat în acest dosar, Mihai Bălănescu, a decis să nu reia procesul de la zero şi a stabilit ca primii martori să fie chemaţi vineri în instanţă.


În aprilie 2016, dosarul 'Colectiv' a fost trimis în instanţă de Parchetul General, iniţial la Judecătoria Sectorului 4, procesul fiind apoi mutat la Tribunalul Bucureşti.

Integral pe Digi24Comentarii

v Intrebati-l pe Ghiolbanis despre Colectiv ca banuiesc ca are informatii, ca nu a stirnit destula "emotie" sa-si faca guvernul lui. "Specialistii" nostrii, pot sa ne spuna cum la un "foc" de citeva secunde au ars atitia oameni, iar tavanul de lemn, nici mobilierul de jos, etc. nu?

9 noiembrie 2018 23:25

Ivan Betivi, vagabonzi, curve morti cu sticla-n mana!

9 noiembrie 2018 19:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.