Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Codrin Ștefănescu a explicat, la emisiunea "Punctul de Întâlnire", moderată de Radu Tudor, la Antena 3, de ce a ales Liviu Dragnea să facă o declarație de presă centrată pe atacuri la Klaus Iohannis.

"Să lămurim lucrurile de la început. Nu e o bătălie între Liviu Dragnea și Klaus Iohannis, e o bătălie între PSD și un sistem foarte ticălos, și foarte cinic și foarte rău și foarte demonic. (...)

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Rasu' plansu' Mai cap de pula, nu te vezi cat esti de prost?

9 noiembrie 2018 16:14

Traian E intre 2 prosti....Fiecare cu ceata lui.....

9 noiembrie 2018 13:36

Ion Georgescu Este o batalie impotriva celor ce scot adevarurile in fatza opiniei publice....(Vezi dezlantzuita prigoana impotriva ziaristilor de la Rise Project...).Este o batalie impotriva procurorilor ce scot la iveala infectzia si cangrena din clasa politica si mai ales din PSD, acest partid de "maimutze" corupte pana in maduva oaselor ce isi apara inversunat pe EL LIDERO MAXIMO ...adica pe Dragnea, acest hotz si borfas la drumul mare...

9 noiembrie 2018 7:25

Kuminecăturile Gemene Bine, sigur unii trebuie lămuriți că care ecce treaba, mascota kuriștilor evident ecce la coada sistemului cu pricina, acolo deci sunt plasate șuturile centrate public... Întrebucerea ecce, dat fiind că Johannus ecce franjuri, pe cine invită acum kuriștii la masa tăcerii să înbuce următoarea felie? Se va mai afla cineva să accepte invitația? Iar fără mielul umplut vor mai avea kuriștii poftă de mâncare sau vor urca pe drumul proaspăt lărgit până la Athosul românesc să țină un post lung și negru cu frații lor fomiști?

8 noiembrie 2018 23:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.