Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea a declarat că nu l-a sunat până în acest moment pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăricanu, pentru care DNA a solicitat avizare din partea Senatului pentru urmărire penală, motivând că nu vrea să îl deranjeze, dar a adăugat că oricând dorește acesta el va fi de acord cu o ședință a coaliției de guvernare.

O ipoteză interesantă a fost dată de jurnaliștii de la Lumea Justiție, care susțin că dosarul în care DNA cere urmărirea penală a lui Călin Popescu Tăriceanu are ca țintă forțarea președintelui Senatului să defecteze în gruparea europeană a președintelui francez, Emmanuel Macron, din care face parte Dacian Cioloș.

Ruperea coaliției PSD-ALDE ar pune România în mâinile lui Cioloș, în condițiile în care actualul președinte este din ce în ce mai scos din joc și sabotat chiar de tabăra Cioloș.

O altă ipoteză este legată de poisbila prescripția faptei de luare de mită. Raportat la perioada săvârșirii presupusei fapte la legea penală aplicabilă, este evident că mai favorabilă este noul Cod Penal.


Comentarii

v Justitia noastra daca aveti dovezi bagati-l la inchisoare pe Tariceanu. Intreb pe cei din justitie cam de citi ani au nevoie sa gaseasca "motivarea si probatoriul real" al unei condamnari?

9 noiembrie 2018 23:31

Dana Pai numai asa zisi ziarist de la antena 3 puteau sa nascoceasca un astfel de scenariu. Acest post, candva credibil, a devenit asa cum zicea base , toxic pentru oameni.Cei patru insi, secondati de cate una -doua coafeze, lanseaza in fiecare seara minciuni de te doare capul.Inainte ii credeam ca lupta pentru o cauza dreapta, dar, ne-am dat seama ca acesti insi sunt cu epoleti pe sub hainele civile si incearca din rasputeri sa manipuleze constintele oamenilor.Problema lor este ca romanii s-au desteptat si numai inghit nerumegat minciunile lor, iar ei cu fiecare cuvant scos isi devoaleaza adevaratele intenti.

9 noiembrie 2018 13:15

Alta acuma! Intelijentii din cururile reunite ale SRI, DNA, SIE dirijate de dirijorul in proza realist socialista, tovarasul Lazarica, interfata doamnei Nefertititi, au mai facut o uriasa descperire despre nenorocitul Motociclean! Nici nu a facut bine ochi sa conduca guverne, parlamente si imperii financiare ca puslamaua a si devenit penal si infractor. Nici nu-l baga bine mamicuta lui in baita, ca el si facea pipi in scaldatoare, risipind astfel atat resursele nationale de biocombustibil, cat si rezerva strategica de urina pentru elevatii nostri europoliticieni currecti din toate directiile de intromisiune homodirectionale ale regnului animal. Daca ma intelegeti, Domniile Voastre! Cur respect, CTP de la LGBT.

9 noiembrie 2018 9:13

@v, cel mai imbecil EURO-gaozar LGBT-ORL-USR, etc.: Ma întreb (cam) cam cât au câstigat aia, daca si-au permis sa-i dea lu' Tariceanu sa "absoarba" atâta amar de bani - presupun ca i-au luat de la Corina Creatza, din "fondurile" de-structurale destinate politicilor de "coeziune" prin care se "implementeaza" eradicarea Economiei Nationale, nu?!

9 noiembrie 2018 6:17

v, cel mai imbecil gaozar, dar si cel mai bine platit postac dragnist O vreau in anus!

9 noiembrie 2018 3:27

Ei, na! Că sistemul in forma de binom paralel ce dracu de treaba poate avea decat sa gaseasca prilej si motiv de a beli pe unul si pe altul. Cu bugetele uriase, umflate an de an, ce naiba ar putea face baietii daca nu sa creeze teribile emoshens de tip colectivist printre cei care ara si seamana prin pietele si bulevardele Bucurescilor? Iar daca alde Taricelu de la ALDE, care nu vrea si nu vrea sa se dea legat, inseuat, zbatut si tzesalat de Atotputernicul Sistem, daca nu se inregimenteaza sub drapelul CUR-cu-beu, apai nu trebuia strunit ;i el cu ceva? Nu merse cu zaharelul, nu merse cu microsftul, nu mese cu 7 (sapte) ani de auscultari pana si la adierea unei biete bashini, apai trebuia gasit ceva, sau cineva, din lumea asta largă, care sa-i gaseasca vreo scama pe undeva: Că, pe mă-sa, n-o fi mestecat cu linguroiul prin mierea guvernamentului și nici macar să nu se fi lins si el pe degete! Trebuia sa se gaseasca un vajnic austriac tăietor de paduri romanesti, ori petrolist, bancher, ori pizda ma-sii ce-o fi, care să incropeasca acolo o delațiune cat de cat credibila. Ca de la vreun roman, slabă nădejde. Daca e nevoie, s-o scoata, dom'le de unde e, chiar pe curva aia de Mariuca Tereza, ca, fiind cam curvar si Taricelu, ar deveni credibila o combinatie amorozo-financiara intre cei doi! Orice s-ar spune, dragi romani, avem securei talentati!

9 noiembrie 2018 1:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.