Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un bărbat şi soţia sa au fost transportaţi în stare gravă la spital joi seara, după ce au fost loviţi de o maşină în timp ce traversau regulamentar strada în zona Plopii fără soţ din municipiul Iaşi.

Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că femeia a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, motiv pentru care a fost direcţionată spre Spitalul de Neurochirurgie.

Integral pe AgerpresComentarii

POLIȚIA DIN IAȘI, DOARME ÎN PICIOARE!!!!!! Cu ajutorul camerelor de monitorizare trafic, se poate verifica. În zona Zimbru tramvaiul 11 pleca din stație spre Minerva, deși mijlocul de transport avea prioritate, în dreapta exista o mașină de poliție, o autoutilitară a tăiat cale tramvaiului, evident vatmanul a acționat frâna brusc......, dar poliția deși la fața locului ...încă dormea ...., probabil doarme în continuare!

9 noiembrie 2018 8:22

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.