Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Filmul de animaţie "Colţ Alb", o coproducţie Franţa-Luxemburg, în regia lui Alexandre Espigares, considerată a fi cea mai fidelă adaptare a cărţii lui Jack London, a deschis joi, la CinemaPro, cea de-a X-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film pentru publicul tânăr "KINOdiseea".

"Cred că şi anul acesta vom avea o ediţie reuşită de festival. A fost un an bun pentru filmul pentru copii. Avem animaţii foarte bune, avem mai multe filme pentru copii mici şi avem mai multe workshop-uri la care au fost deja toate locurile ocupate, probabil la anul ne vom gândi să facem mai multe", a declarat Daniel Mitulescu, directorul şi fondatorul Festivalului KINOdiseea.

Evenimentele din cadrul celei de-a X-a ediţii a festivalului vor avea loc la Cinema Eforie, CinemaPRO, Cinema Gloria, în Sala Multimedia a Muzeului Naţional de Istorie Naturală "Grigore Antipa", la CINETic, dar şi la Magazinul Cocor - etajul 4 şi NOD MakerSpace - etajul 2 (Splaiul Unirii nr. 160).

Integral pe Agerpres



Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.