Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul preşedinte Traian Băsescu a criticat intenţia Guvernului de a construi autostrăzi în parteneriat public-privat, spunând că aceasta este cea mai eficientă variantă ca o ţară să fie jefuită legal. El a fost, de asemenea, ironic la adresa premierului Viorica Dăncilă, despre care a spus că i-a invitat pe şeicii din ţările arabe „să are pământul, să mulgă vaca şi să tundă oaia“.

„Aflu din informaţiile de la Guvern că în turneul său în ţările arabe, dincolo de a-i invita pe şeici să are pământul, să mulgă vaca şi să tundă oaia, Viorica i-a invitat pe şeici să pună banii pentru construcţia de autostrăzi în parteneriat public – privat. Mai mult, consilierul Vioricăi, domnul Darius Vâlcov, ca de altfel şi şeful său Liviu Dragnea, ne vorbesc tot timpul despre construcţia de autostrăzi în România prin parteneriat public – privat. Oameni buni, o spun fără ezitare: nu există variantă mai eficientă ca o ţară să fie jefuită legal, dar şi ilegal, decât parteneriatul public – privat în construcţia de autostrăzi”, a scris Traian Băsescu, pe Facebook.

Potivit lui, în astfel de investiţii costul de finanţare al investiţiei este foarte ridicat pentru că este vorba despre credite comerciale luate pe termene relative scurte, cu dobânzi ridicate şi cu perioade de graţie foarte scurte sau inexistente, credite care trebuie „rostogolite” la fiecare 5 – 7 ani cu costuri foarte ridicate.

Integral pe AdevărulComentarii

Ma tarantula, tu nici n-ar trebui sa pronunti cuvantul autostrada! Ca fost ministru al transporturilor nu-ti amintesti cu o tineai gaia-matzu ca Romania nu are nevoie de autostrazi?! E adevarat ca nici nu te-ai ostenit sa faci vreun centimetru de asa ceva! Pai, mai nea Beshica, mai ieri alataieri te-ai apucat sa vorbesti de funie in casa spanzuratului si pe tema ambulantelor si a sanatatii, apoi despre ma'am Veorica si preumblarile sale pe afara, ca si cand tu ai fi fost ''regele soare'' al enspelea, adulat si la polul nord si la cel dimpotriva! M[ tem ca ai umblat cam mult vara asta in capul gol pe la Nana si te-a batut soarele in chelie!

9 noiembrie 2018 1:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.