Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostă perlă a turismului comunist, locul în care orice sindicalist a călcat măcar o dată în viața sa, o renumită stațiune de la malul Mării Negre intră într-un amplu proces de modernizare stradală. Din nefericire, nu același lucru se va întâmpla și cu hotelurile private din zonă care încă visează la gloria din vvremuri de mult apuse.

Primăria Mangalia a organizat, evenimentul de lansare a proiectului „Dezvoltare turistică în staţiunea Saturn", în valoare de 20 de milioane de lei, finanţat din fonduri europene, ale cărui lucrări vor demara în prima parte a anului viitor.

Proiectul a fost prezentat de către primarul Municipiului Mangalia, Radu Cristian, alături de managerul de proiect, Dan Ciprian Popa. Cei prezenţi la eveniment au fost informaţi cu privire la proiectul tehnic de reabilitare a staţiunii Saturn în scopul creşterii numărului de turişti şi punerii în valoare a întregii zone de sud a litoralului românesc al Mării Negre.

Astfel, potrivit informaţiilor oferite, vor fi reabilitate trotuarele şi asfaltate drumurile, se va amplasa mobilier urban modern, se vor amenaja spaţiile verzi şi se va reface reţeaua de iluminat public a străzilor propuse pentru reabilitare, respectiv: Lavrion, Greenport, Henny Ignatie, Corneliu Coposu.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.