Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O a doua mare companie de stat anunţă că Guvernul o obligă să distribuie dividende suplimentare de 238 milioane de lei, cu termen limită data de 28 decembrie, cel mai probabil ca Executivul să peticească bugetul pe ultima sută de metri din an, astfel încât să se încadreze în ţinta de deficit.

Nuclearelectrica a anunţat că Ministerul Energiei, acţionar majoritar al companiei, i-a solicitat marţi să vină cu o propunere de distribuire de dividende suplimentare.

Drept urmare, compania a convocat o adunare a acţionarilor în care va vota distribuirea de dividende suplimentare în valoare de 238 milioane de lei, bani care vor fi viraţi chiar până la sfârşitul anului, respectiv pe 28 decembrie.

„În cadrul Adunării Generale din data de 10.12.2018, va fi supusă acţionarilor propunerea privind repartizarea de dividende în conformitate cu prevederile art. II şi III din OUG nr. 29/2017, aprobarea valorii totale a dividendelor brute în valoare de 238.000.000 lei, a valorii dividendului brut pe acţiune în valoare de 0,78935014 lei, a datei plăţii dividendelor, respectiv data de 28 decembrie 2018”, se arată într-un anunţ al companiei publicat pe Bursa de Valori Bucureşti.

Integral pe AdevărulComentarii

victor Sa se verifice si salariile la aceste societati si sa se dimensioneze la nivelul societatii romanesti,

9 noiembrie 2018 8:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.