Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O instanţă judiciară din Germania a decis joi că oraşele Köln şi Bonn au obligaţia de a impune interdicţii pentru maşinile cu propulsie pe motorină, în contextul amplificării poluării, informează publicaţia Die Zeit.

Tribunalul din Köln a decis că acest oraş şi Bonn, situat în apropiere, trebuie să impună interdicţii de circulaţie pentru toate vehiculele cu motoare diesel începând din aprilie 2019.
Judecătorii au motivat că autorităţile trebuie să aplice măsuri pentru respectarea normelor Uniunii Europene privind calitatea aerului.

Judecătorii au motivat că autorităţile trebuie să aplice măsuri pentru respectarea normelor Uniunii Europene privind calitatea aerului.

Integral pe MediafaxComentarii

Bine, dar daca cetatenii germani ies si pun mâna pe EURO-pushlamalele care timp de câteva decenii au subventionat diesel-ificarea (ca sa "salveze" planetele "noastre" de "incalzirea gloabelor", n.m.), le dau prin smoala & fulgi, dupa care le pun pe scaunul electric (poreclit mai nou "automobil ecologic", n.m.) si pun bateria în scurt pâna iese fum si miroase a BIO-friptura de ECO-porc, atunci "judecatorii" cu pricina (care au încasat în tot acest rastimp EURO-spaga ca sa-si tina gura, n.m.) se vor ... razgândi (brusc, n.m.) de teama sa nu se prajasca si ei la ECO-cur, nu?! Cu respect, Paulus

8 noiembrie 2018 22:38

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.