Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

omisia Europeana a decis astăzi, 08 noiembrie 2018, respingerea cererii de derogare in vederea aplicării mecanismului de plata defalcata a TVA înaintata de Romania. Comisia își manifesta astfel îngrijorarea cu privire la nerespectarea principiului proporționalității si compatibilității cu Tratatul de Aderare considerând acest mecanism ca fiind contrar atât prevederilor Directivei Europene de TVA cat și libertății furnizării de servicii.

Mai mult, Comisia a decis tot astăzi, sa transmită o scrisoare de notificare formala României cu privire la mecanismul de plata defalcata a TVA făcând primul pas înspre declanșarea procedurii de Infringement.

Integral pe HotnewsComentarii

BREAKING FUCKING FAKENEWS: Alti 14.672.000 de plătitori de TVA (direct & indirect, n.red.) NU pot respira ușurați: Comisia Europeana solicită României să NU pună capăt mecanismului EURO-JAF (la drumul mare, n.r.) intitulat "TVA" si sa-si bage poolla în nasurile lor de EURO-iobagi de rahat (ce sunteti, n.red.)! Cu respect, HotPoollaFakeNews & Comp.(-licii sai, n.red.)

9 noiembrie 2018 6:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.