Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Douăsprezece persoane au murit după ce au fost împuşcate de un atacator într-un bar din sudul Californiei, a informat poliţia.

UPDATE. Autorul atacului de miercuri seara dintr-un bar din California, soldat cu 12 morţi, este un fost militar care a făcut parte din corpul de elită al puşcaşilor marini şi era cunoscut de poliţie ca având probleme psihice, au anunţat joi autorităţile locale, transmit Reuters şi AFP. Atacatorul s-a sinucis ulterior.

Ian David Long, în vârstă de 28 de ani, a intrat miercuri seara în localul Borderline Bar and Grill din Thousand Oaks, la nord de Malibu, înarmat cu o armă semiautomată modificată Glock şi a început să tragă la întâmplare. Majoritatea victimelor au între 21 şi 26 de ani, a estimat Geoff Dean, şeriful comitatului Ventura, lângă Los Angeles. Localul organiza în fiecare miercuri o petrecere consacrată studenţilor.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.