Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comisarul European Corina Creţu a afirmat joi, din nou, că proiectul Autostrăzii Târgu Mureş - Iaşi poate fi finanţat din bani europeni. Legea prin care Guvernul este obligat să construiască Autostrada Unirii, Târgu Mureş - Iaşi, a fost adoptată miercuri de plenul Camerei Deputaţilor.

„Reiterez disponibilitatea mea şi a serviciilor DG REGIO de a finanţa prin fonduri europene studiul de fezabilitate şi etapizarea construcţiei autostrăzii Târgu Mureş-Iaşi-Ungheni. Aceasta poate fi eligibilă pentru cofinanţare din Fondurile structurale şi de investiţii europene, având în vedere faptul că face parte din reţeaua TEN-T de bază, fiind inclusă totodată şi în Master Planul General de Transport. Rămâne la latitudinea autorităţilor române dacă doresc să facă o solicitare în acest sens Comisiei Europene. Vă doresc o zi frumoasă!”, a scris Comisarul European pe contul său de Facebook.

Un proiect de lege privind aprobarea realizării autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş, numită Autostrada Unirii, a fost adoptat miercuri, 7 noiembrie, de Camera Deputaţilor din România, în calitate de for decizional.

Integral pe AdevărulComentarii

Corina Creatza, Pierre Moskowissii & Mogherika Pizdirini Ne foot-em în "print"-ul nasului Dvs. de EURO-iobagi prosti si bocci ce sunteti, daca nu puneti EURO-Malin-Botu' la "fonduri" si nu le "absorbiti" în secunda 2 - ia HAI SIKTIR de-acilea ca va ia mama EURO-dracului!

8 noiembrie 2018 22:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.