Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alessandra Stoicescu a prezentat, joi, la 100 de minute, dovada zdrobitoare care demonstreaza că Augustin Lazar l-a preluat și îngrijit din umbră pe Klaus Iohannis, încă din 2000, pe când era șeful Sectiei anticorupție din Parchetul Curții Supreme, când actualului prețedinte i s-a mușamalizat dosarul cu casele.

Descoperirea-bombă a fost făcută de jurnaliștii de la Lumea Justiției.

Luju.ro publică dovada că procurorul general al României, Augustin Lazar, a dat cu iscalitul pe un dosar legat de "casele lui Iohannis". O adresa semnata de Augustin Lazar demonstrează că unul dintre dosarele lui Klaus Iohannis a trecut si prin mâinile celui care astăzi ocupă încă funcția de procuror general al Romaniei.

Este vorba despre Adresa nr. 14185/3795/2000 din 1 iunie 2000, semnata de Augustin Lazar, in calitate de procuror-sef al Sectiei anticoruptie, urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Curtea Suprema de Justitie, care a fost trimisa Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia (parchet pe care mai tarziu avea sa il conduca) in care solicita o serie de documentele legate de casele lui Iohannis.


Comentarii

@ Va rog sa ma / ne scuzati ca nu mai sugem EURO-poolla si nu mai #REZISTAM! pe pagina asta, dar EURO-pushlamaua aia de Corina Creatza (zisa si "EURO-Ciuma Rosie", n.m.) nu ne-a mai dat nici un "fond" sa "absorbim", asa ca (dupa ce am mai tras câteva "microdoze" pe EURO-rât, n.m.) am plecat (în chilotzi) la metrou si ne-am dus care încotro! Cu respect, @

8 noiembrie 2018 22:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.