Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Autostrada Unirii“, care trebuia să lege Transilvania de Moldova, s-a transformat în autostrada care ne uneşte cu Republica Moldova şi Ucraina, după ce Guvernul a prezentat o nouă rută. Comisia Naţională de Prognoză a confirmat pentru „Adevărul” că va include în studiul de fundamentare şi ruta spre Suceava.

Premierul Viorica Dăncilă a prezentat investitorilor străini o variantă complet nouă a „Autostrăzii Unirii” Târgu Mureş - Iaşi, din care a exclus porţiunea Târgu Mureş - Târgu Neamţ, dar la care a „lipit” din pix porţiunea Târgu Neamţ - Suceava. Comisia de Prognoză spune că varianta aceasta nu este încă cea oficială, dar se lucrează la studiu.

Astfel, Guvernul vrea să realizeze prin parteneriat public-privat (PPP) o autostradă despre care nu s-a mai discutat până în prezent, respectiv Iaşi – Târgu Neamţ – Suceava, potrivit unui document prezentat de premierul Viorica Dăncilă, în cadrul unei vizite în statele din Golf.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.