Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea a declarat că va veni momentul când președintele Iohannis va trebui să dea explicații pentru infracțiunile pe care le-a comis.

„Vreau să spun câteva lucruri despre unele evenimente. Pentru început vreau să comentez reacția președintelui Iohannis de marți. Eu am văzut un om în panică, foarte nervos și iritat și e firesc pentru că vedem un președinte care e panicat fiindcă vede cum se destramă sistemul care l-a protejat. Iohannis vede cum se strânge funia în jurul parului și se gândește că va veni momentul să dea explicații pentru infracțiunile pe care le-a săvârșit. Președintele României nu e un om obișnuit, are cea mai înaltă funcție din statul român. Dacă ne aducem aminte, mai era cineva care folosea placa cu infractorii sau cu penalii. Kovesi. Când s-a discutat serios despre Onea și Portocală a spus că e un asalt al penalilor și infractorilor împotriva justiției. Apoi s-a dovedit că ei erau mai penali. La fel e și cu Iohannis.. dacă folosește atât de mult cuvântul infractor. Nu mie trebuie să-mi răspundă Iohannis, ci celor care l-au votat și tuturor românilor”.


Comentarii

v D-le Dragnea, din pacate Ghiolbanis cu toate ilegalitatile comise, cred ca nu va raspunde cu nimic, la fel ca Iliescu sau Javra Ordinara. La amindoi sint acte semnate de ei, filmari, dar nu au patit nimica la fel si la Ghiolbanis.

8 noiembrie 2018 23:21

Pipi Prima data sa dai tu socoteala. zici ca-n 1900 toamna ti-ai facut vila la Mamaia, iar in 1900 iarna ai vandut-o Mai bascalie, manka-le-ai sula la toti cei care te ling in cur.

8 noiembrie 2018 19:22

Aron Tu cand dai explicatii pentru infractiunile si condamnarile facute? Vorbetse penalul Dragnea !

8 noiembrie 2018 17:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.