Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Polițiștii judiciariști au fost chemați la un caz mai puțin obișnuit, o crimă comisă de un bărbat care pare lovit de schizofrenie de la o secundă la alta.

Crima a avut loc în satul Lacu, comuna Geaca, județul Cluj. Doi soți, bărbatul are 52 de ani iar femeia 50 de ani, au venit la casa părintească în cursul zilei de miercuri, iar joi urmau să taie un porc. Numai că joi dimineața localnicii au fost treziți de suntele sirenelor mașinilor de poliție care au ajuns la locul teribilei scene. Bărbatul susține că miercuri noaptea a auzit niște voci care îi cereau să își ucidă soția în noaptea de miercuri spre joi, fix la ora 3 și 19 minute. Mai mult, criminalul mai spune că la un moment dat, în fata porții a oprit un BMW de culoarea neagră care a făcut cu farurile, acela fiind semnul că trebuie să comită crima.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.