Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, dă asigurări că Autostrada Unirii Iaşi – Târgu Mureş se va realiza, fie din fonduri europene, din bugetul de stat sau prin parteneriat public-privat. Teodorovici a subliniat că cel mai important este să fie pregătită documentaţia necesară pentru începerea lucrărilor.

„Mesajul este foarte clar: avem bani pentru investiţii. Ceea ce trebuie să se facă – şi am spus-o şi celor care au votat şi solicită astfel de lucrări de infrastructură – este să se concentreze foarte mult ca cei de la Compania Naţională de Autostrăzi să definitiveze documentaţia de atribuire şi să o ridice în SEAP. Acela este cel mai bun argument, cea mai bună dovadă, că într-adevăr se doreşte ca un astfel de obiectiv să se construiască”, a declarat joi Eugen Teodorovici în Parlament.

Integral pe AdevărulComentarii

afrasinei nu din și de unde, ci când SE TERMINĂ, n-avem nevoie de miniștri care ne mai explice ceva, ci care să invite un român, pe români, la o promenadă cu mașina pe autostrada făcută de el, mai ales spre Alba Iulia.

9 noiembrie 2018 10:47

Andi Lasati ma sa inceapa si in Moldova ca si voi mai puteti astepta. S-a unit olteanul cu ardeleanul si vor numai ei sa profite. Ba voi nu stiti de gluma?

8 noiembrie 2018 23:52

Oltean Unire se face cu Europa, deci, mai urgenta ar fi autostrada Oradea - Cluj Napoca - Targu Mures. si finalizarea portiunii Sibiu - Pitesti. Trebuie sa existe o continuitate a racordarii la EU, nu drumeaguri intre diverse orase.

8 noiembrie 2018 19:10

v D-le Teodorovici, este mare nevoie si de aceasta autostrada, dar terminati-le intii pe cele incepute, cele care au proiecte iar apoi realizati ce vreti ca peste tot este nevoie de autostrazi. La alegeri fiecare ati promis mii de Km de autostrada si nu se prea vad.

8 noiembrie 2018 16:38

Nae De 30 de ani numai promisiuni si planuri mari si realizarile se vad; 1cm de autostrada pe zi. Cred ca asta spune tot.

8 noiembrie 2018 15:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.