Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

iscul cel mai mare este ca persoanele care accesează „Investește în tine” să nu investească în ele, să investească în altceva, a declarat guvernatorul Băncii Naționale a României (BNR), Mugur Isărescu, într-o conferință de presă, precizând că acesta e riscul cu toate programele.

„Mă laud și eu puțin că văd că nu mă mai laudă nimeni. Am fost premier și știu cum e cu programele astea: intenții bune, rezultate slabe. Să dea Domnul să fie. Trebuie să te uiți acolo la șurubăraia programului, la lucruri care par mici dar care pot să determine o tendință. Buturuga mică răstoarnă carul mare. Deci poți să ai intenții bune ș dintr-o trăsnaie care nu e bine înșurubată acolo să iasă altceva”, a spus Isărescu.

El este de părere că băncile ar trebui să atragă specialiști care știu stă citească un bilanț, în vederea susținerii economiei reale.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.