Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aleşii ALDE din Camera Deputaţilor au votat, miercuri, pentru alegerea primarilor în două tururi, proiectul fiind retrimis la comisiile de specialitate, întrucât propunerea de respingere, cu care intrase iniţial la vot, nu a beneficiat de suficient sprijin.

Vicepreşedintele formaţiunii, Varujan Vosganian, a anunţat în plen că grupul ALDE a votat in corpore pentru revenirea la două tururi, în timp ce liderul grupului PSD a declarat că social-democraţii se opun acestui lucru. Pentru proiectul privind alegerea primarilor în două tururi, ALDE a votat, miercuri, cot la cot cu opoziţia şi împotriva poziţiei asumate de partenerul de guvernare, PSD. „Nu înseamnă că avem divergențe cu PSD sau că vrem să rupem coaliția”, a declarat Varujan Vosganian, în acest context. Însă, acesta s-a întrebat retoric: „Ce-ar fi fost dacă am fi avut alegeri într-un singur tur pentru președintele României din 1990 încoace?”

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.