Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Claudiu Manda, președintele Comisiei de control a activității SRI, a confirmat miercuri seară, la Antena 3, că solicitarea DNA pentru avizarea urmăririi penale împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu a ajuns la Senat. Fostul premier afirma aseară că nu a primit nicio comunicare oficială în acest sens.„Vreau să vă spun că a ajuns la Senat o astfel de solicitare. Am fost sunat spre după-amiază, însă nu am putut să confirm pentru că era pe perioada când se făcea transferul. Sunt zeci de file. Procedural, acestea vor ajunge la Biroul Permanent, iar de acolo la Comisia Juridică”, a declarat Claudiu Manda.

După ce solicitarea procurorilor va ajunge la Comisia juridică a Senatului, aceasta va da un aviz, apoi va fi votată în plen.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susținea aseară că la Senat nu s-a primit vreo cerere a DNA pentru avizarea urmăririi sale penale. El afirma că „sunt unii «la butoane» care se gândesc că îşi pot păstra funcţiile sau oameni politici care mai cred că aşa se câştigă alegeri şi se pun guverne”.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.